RAMAN.

RAMAN.

MANAGEMENT


Arend Cocquyt
arend@cunaemanagement.beBOOKINGS


Jan Digneffe

jan.digneffe@fkpscorpio.be


Gabriel Bruins (NL)

gabriel@glorybox.beSHOWS


13/03: Muziekcentrum Goedleven (Gent)


21/04: Gebr. De Nobel (Leiden)


25/05: Corneel Lelystad (Lelystad)
RAMAN.


RAMAN. is rauwe emotie, een no nonsense gitaargeluid, melancholische instrumentale intermezzo’s en een stem die, eens hij je eenmaal vastgrijpt, nooit meer loslaat.


Het verhaal van RAMAN. begon in de buitenwijken van Gent. Simon Raman ontpopte zich met zijn gevoelig geluid en intense songs tot één van Gent’s meest beloftevolle artiesten. Zijn ‘back to basics’ attitude zorgt voor een rauwe maar soulvolle sound die geworteld is in Blues- en Rootsmuziek die je doet denken aan oudere zielen als Chris Whitley, Jeff Buckley en een vroege Triggerfinger.


RAMAN. bewees zijn live aanwezigheid met het winnen van ‘Jonge Wolven’ in 2016, de publieksprijs van het Gentse ‘Student Rock Rally’ in 2017 en het behalen van de eerste plaats op ‘Oost.Best’ in datzelfde jaar. In 2018 werd hij artist in residence bij Muziekclub N9 en won hij ook de ‘Karen Vernimmenprijs’, een prijs voor cultuur in Gent.


Eind 2019 bracht RAMAN. zijn eerste EP uit in een uitverkochte Minardschouwburg in Gent. Hij speelde dat jaar ook in Trix, Het Depot, Muziekcentrum De Bosuil (NL), Poppodium 013 (NL) en stond onder meer op Gent Jazz, Boomtown, Fonnefeesten, Herbakkersfestival,... Nu werkt hij aan zijn eerste plaat.